Letar du efter en bra biltvätt i Göteborg?

Det smidigaste sättet att hålla bilen ren är att lämna in den på manuell biltvätt med rekond. I Göteborg finns biltvätten som anpassar sig efter bilens behov.

Det som oftast gör att man inte tvättar bilen är att man har ont om tid. Därför behöver det vara enkelt och gå snabbt att få bilen tvättad. Hos en biltvätt i Göteborg jobbar man därför effektivt och erbjuder flera olika lösningar.

Stadstrafik med sand, asfaltsrester och avgaser sliter hårt på bilens lack om du låter det sitta kvar. Låter du din bil få regelbunden tvätt blir det lättare att få bort. När du lämnar din bil på en biltvätt i Göteborg kan du välja grundlig handtvätt eller tvättunnel. Ofta räcker det med handtvätt en gång i månaden.

På en biltvätt i Göteborg har man drop-in-tvätt

Din bil är som ny när du får tillbaka den efter tvätt med rekond. Allt är putsat och rengjort och bilen kommer att hålla sig snygg länge. Hos en biltvätt i Göteborg behöver du inte beställa tid eftersom de har drop-in-service. Det gör att du kan tvätta bilen när du har en stund över.

Skillnaden i pris mellan automatisk biltvätt och manuell tvätt är inte så stor och du betalar efter bilens storlek. Väljer du att använda tvättunnel kan du avsluta behandlingen med vaxning vilket stöter bort smuts och vatten på ett effektivt sätt. Regelbunden tvätt gör det enklare att få den helt ren eftersom en del smuts annars kan “bränna fast” i lacken.

Det här inlägget var postat i Bilar.