Tandläkare i Solna tar inget betalt om du är under 23

Tandläkare i Solna motiverar dig som är ung att sköta om dina tänder. Och du behöver inte oroa dig för kostnaden. Upp till 23 år är tandläkarbesök gratis.

I ungdomens glada dagar känns ålderns höst långt borta. Att tappa tänderna känns kanske som en fullkomlig orimlighet. Men faktiskt är det så, att problem med tandlossning börjar betydligt tidigare än när tänderna faktiskt faller ut. Du behöver alltså inte vara en gammal morfar för att fundera på hur länge du kommer få behålla dina egna tänder.

Särskilt för dig som är yngre än 23 år finns ingen som helst anledning att inte gå till tandläkaren minst en gång om året. Skattebetalarna har redan stått för notan, i och med att tandvård för barn och unga är kostnadsfri. Så varför inte boka in en tid redan i dag? Det kostar dig ingenting.

Tandläkare motiverar dig till tandtråden

Hos tandläkaren i Solna kan du inte bara få dina tänder undersökta. Du kan också få råd och tips om hur du bäst sköter om dem. Det är fullt möjligt att en tandläkare kan se på dina tänder redan nu, om du löper större risk än andra att drabbas av tandlossning senare i livet. Det kan vara bra att veta om.

Vad gäller allt förebyggande arbete som handlar om hälsa och välmående, är det nämligen en faktor som inte kan köpas för pengar: Din egen motivation. Och det krävs en hel del motivation för att orka köra runt med tandtråd i munnen en gång om dagen livet igenom. Boka tandläkare via denna hemsida: solnadental.se