Rusta och matcha för att hitta jobbet i Stockholm

Med tjänsten Rusta och matcha kan du som har problem med att hitta den rätta platsen i arbetslivet i Stockholm, för just dig, få den hjälp du behöver på vägen.

Att komma ut på arbetsmarknaden kan vara ett stort problem för en del personer. Detta kan gälla även för personer som har både utbildning och erfarenhet. Det är så mycket som ska stämma för att man ska bli kallad till intervju. Och om man faktiskt blir kallad så gäller det att kunna ge rätt intryck.

Om man inte är superbra på att framhäva sina starka sidor och kanske är lite introvert till sin läggning, är det inte enkelt att hävda sig i konkurrensen bland alla andra sökande. Har man sedan något annat som ligger en i fatet, såsom en invandrarbakgrund eller ett handikapp, så blir det ännu värre.

Med Rusta och matcha får du hjälp

Men det finns hjälp att få. Arbetsförmedlingen har en del verktyg att erbjuda. De kan till exempel använda sig av en leverantör av Rusta och matcha. Det är en tjänst som utgår från just dina behov och förutsättningar, och som hjälper dig till ett arbete som passar just dig.

I praktiken går det till så att du får en egen handläggare som, tillsammans med dig, kartlägger din situation och tar fram en utvecklingsplan för de luckor som eventuellt behöver fyllas. Därefter matchas du mot lediga tjänster och handläggaren hjälper till att kontakta företagen i fråga. När allt klaffar blir du erbjuden en plats. Smart, smidigt och bra för alla parter.

Det här inlägget var postat i Jobb.