Du kan enkelt sälja din bil i Stockholm och få rätt pris

Det ska kännas tryggt att sälja bil. Marknaden kan vara svår i en storstad som Stockholm men väljer du att ta en bilhandlare till hjälp blir det en bra affär.

Ingen vill bli lurad och bilmarknaden är tuff. Därför är det bra att anlita en seriös handlare när du ska sälja din bil. Du behöver inte oroa dig för att inte få betalt och skulle köparen komma med klagomål i efterhand behöver du inte ta hand om det.

Försäljningen blir lättare och du kan lita på att du får din bil värderad enligt gängse normer. Den första värderingen kan du göra på nätet. Du fyller bara i de grundläggande uppgifterna om din bil och får en preliminär värdering via mejl. Värderingen är inte bindande och gratis.

Det är viktigt att sälja en bil under trygga förhållanden

Om du är nöjd med den första värderingen av din bil är det dags att gå vidare. Kanske har du extrautrustning som gör att bilen är mer värd. I så fall kommer du att få ett högre pris vid den slutliga besiktningen av bilen. Denna görs där bilen står parkerad så du behöver inte lämna in den.

Pengarna kommer in på ditt konto så snart ni kommit överens om priset. Din bilhandlare tar hand om allt pappersarbete och tar med sig bilen när affären är avklarad och du fått dina pengar. Genom att anlita en bilhandlare när du ska sälja bilen i Stockholm gör du en trygg och enkel affär.

Det här inlägget var postat i Bilar.