Så kan en mäklare i Östersund hjälpa separerande par

Mäklare i Östersund tar hand om försäljningen av er gemensamma bostadsrätt efter separationen. Se till att ni får ut högt pris, så ni har råd med två nya.

Det är aldrig roligt att separera från en samborelation eller äktenskap. Dels är det emotionellt uppslitande och känslosamt, dels är det mycket med det praktiska. Om man bott ihop har man ofta blandat samman sina saker och ägodelar, och att reda ut vad som är vems är ingen lätt match.

Det kan kännas som om man bara vill kliva ur planteringen och strunta i allt. Det är en begriplig känsla. Men tyvärr är det sällan en bra idé. Det finns ett liv att tänka på efter separationen, och det kan visa sig vara relativt svårt att klara ekonomin som ensamstående jämfört med hur det var i en parrelation. Det gäller inte minst när det kommer till att hitta ett nytt boende.

Mäklare ger er bra möjligheter inför era nästa boenden

Du bör med andra ord se till att du och din partner gemensamt tar er an att sälja bostad i Östersund, eller vilken stad det nu är ni har bott i. Även om ni är oense om i princip allt i livet och det finns många sårade känslor att ta hänsyn till.

Nu gäller det nämligen att få ut så mycket pengar ni bara kan för er gamla bostadsrätt, om ni ska kunna skaffa två separata bostäder. Säkert kommer ni få bo på lite mindre yta än ni gjort gemensamt, men det kan det ju vara värt om ni får ha era respektive ytor i fred.

Det här inlägget var postat i Mäklare.