Pappa har köpt en badtunna

badtunna

Att bo på landet har väldigt många fördelar och jag vet faktiskt inte om jag skulle klara av att bo i Stockholm. Jag älskar att åka till Stockholm – men jag älskar att åka därifrån och att komma hem också. Det är så stressigt, folk har så bråttom och man kan knappt andas efter en dag på stan. Dessutom så tror jag inte att jag skulle klara av att leva utan en stor tomt. Nej, som vi bor nu – så vill jag bo då jag blir äldre och så vill jag att mina framtida barn ska ha det. Barn… Nej det är definitivt inga sådana på gång!!! Men någon gång kanske… Man ska aldrig säga aldrig.

Jag älskar att gå ut på morgonen och känna gräset under fötterna, ta en kopp thé och bara sätta mig på baksidan och njuta. Att ha den möjligheten att vara ute så mycket som möjligt, att fixa i trädgården och låta Stella leka fritt, det är så himla underbart. Nu kan vi dessutom vara ute extra länge också. Pappa har nämligen köpt en badtunna som han ställt nere vid förrådet. Helt perfekt i kvällssolen och det är nästan så att man längtar till vintern. Tänk att få krypa ner i en varm badtunna då det är typ minus tjugo utanför. Det ska bli så häftigt! Även om jag hellre ville ha en pool så att jag hade kunnat träna lite samtidigt.

Jaja, det är mamma och pappa som bestämmer och en badtunna är verkligen inte fel. På min tomt i framtiden ska jag ha en riktig pool i alla fall (och nej, det är fortfarande inga barn på gång…)!

Pappa har typ badat i badtunnan varenda kväll och snart börjar han väl få simhud och gälar  Han är sjukt nöjd med köpet och det är väl nästan första gången som han verkligen unnat sig något. Han ska kanske bygga om förrådet till en bastu också förresten; det tror jag skulle vara pricken över i:et.

I helgen så ska jag och mamma ut på en ridtur. Det blir grymt, det var längesedan bara hon och jag kom iväg. Sedan blir det som vanligt en fika, lite häng och snack oss tjejer emellan. Tjejgänget liksom – yay!

XoXo!