Mäklare på Kungsholmen för bästa fastighetsaffären

Att köpa och sälja lägenheter på Kungsholmen med mäklare är en bra affär för alla. Bor man i ett lägenhetshus är det nästan som att bo i ett levande dockhus.

Tuva tittade ut på huset mitt emot. Hon hade alltid gillat att titta på huset på andra sidan. Det var som att titta på ett levande dockhus. Ibland fantiserade hon om att ta bort fasaden och leka med människorna som om det vore ett dockhus.

Tuva studerade barnfamiljen tvärsöver som hade fått tillökning, kanske en liten Tage eller Märta funderade hon. Det nyförälskade paret som åt middag ihop, rena Lady och Lufsen manéret. Tant Greta, som hon döpt henne till, som var 80+ tittade på Go’ Kväll på sin tv.

Mäklare på Kungsholmen för både köpare och säljare

Tänk att köpa alla lägenheterna på andra sidan och måla om och möblera runt som man ville. Hade Tuva haft alla pengar i världen, likt Pippis kappsäck, då skulle hon köpa alla lägenheterna tvärs över gatan på Kungsholmen. Det skulle kunna bli hennes levande dockhus på riktigt. Just ikväll levde fantasin och storhetsvansinnet rövare ordentligt i huvudet.

Tuva tog fram sin dator och sökte efter mäklare på Kungsholmen. Kanske fanns det någon ledig lägenhet i grannhuset. Vilken tur, det var faktiskt en till salu. Det var en vacker lägenhet med stuckatur i taket och höga vackra fönster. Det var nästan så hon på riktigt blev sugen att flytta tvärs över gatan. Kanske skulle mäklaren få värdera hennes lägenhet funderade hon och stängde laptopen.

Det här inlägget var postat i Mäklare.